Over Vivre&mij

LINH20160315Sylvia0206

 

Vivre betekent leven in het Nederlands en in mijn eigen vertaling zou het woord met hoofdletters geschreven mogen worden, of zelfs met een uitroepteken!  Iedereen geeft een eigen invulling aan leven. Voor mij is leven vanuit liefde en met passie en enthousiasme waar ik naar streef. In verbondenheid en met een positieve blik. Mezelf zoveel mogelijk bewust zijn van het moment en de mogelijkheden die ik heb. Keuzes maken die goed voor mij zijn horen daarbij. Maar ook leren omgaan met kleine en grotere tegenslagen. Je pad vormt zich met iedere stap die je zet.

 

 

Na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik individueel en groepsgericht begeleiding gegeven aan kinderen en hun ouders. Mijn verdieping heb ik gevonden in de haptonomie scholing van Frans R. Veldman, aan het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie (WIH).

Ik hoop je te mogen ontmoeten. Wanneer je een afspraak met mij wilt maken voor een kennismaking ben je van harte welkom. Twijfel je of haptonomie bij jou past, of heb je vragen, laat het me weten.

Reageren kan telefonisch, via whatsapp of per email.

Wanneer je de Facebook-pagina liked, middels het icoon onder aan deze pagina, blijf je op de hoogte van alle Vivre activiteiten en ontwikkelingen.

 
Voel je welkom!
Sylvia van Helteren

Vivre is gevestigd in Het Molenwater Pand
U mag op mij wachten in de ontvangstruimte.